назад

35 000 зрители гледаха Роби Уилямс на плажа в Бургас

Публикувано на в категория: Фестивали
 

„Бургас вие бяхте невероятни! Не мога да повярвам, че не сме идвали досега тук. Няма да ни се разсърдите, ако се върнем отново много скоро, нали? Среща?“

С тези думи изключителният Роби Уилямс накара над 35 000 зрители на централния плаж в Бургас да крещят името му.

Над час и половина лошото момче на британската сцена поддържаше еуфорията сред хилядите си фенове.

Шоуто включи най-големите хитове на Роби, сред които "Let Me Entertain You", "Feel", "She’s The One", както и кавъри на великите Queen, почитайки паметта на Фреди Меркюри.

В края на емоционалната вечер Роби изпя най-големия си хит "Angels". Шоуто приключи с прочувствено изпълнение на "My Way" на Франк Синатра, по време на което мистър Уилямс се просълзи, заедно с десетките хиляди фенове.

Най-щастливото момиче тази вечер безспорно беше Зори от Благоевград, която влезе в леглото на Роби Уилямс. Певецът я избра сред хилядите, мечтали да бъдат на нейно място. Зори и Роби танцуваха в ритъма на парчето "Candy", по време на което британецът демонстрира изключителна близост с щастливката.

Роби отдаде изключителна чест на родната публика като проговори на български. Думи като "Добър вечер" и "Благодаря" прозвучаха неколкократно от сцената на SPIRIT of Burgas.

Преди да видим шоуто "Let Me Entertain You", на главната сцена се качиха и група Мастило, белгиецът Milow и британската сензация Kwabs.

5-минутна заря сложи край на първия ден. Фестивалът продължава днес с хедлайнерите Kasabian и още много други артисти.

Билети на цени от 60 лева ще се прода ват на касите на фестивала, а билети за THE WORLD of Drum and Base могат да бъдат закупени след полунощ на цена от 30 лв. 

Още новини