назад

Анастейша подготвя сборен албум

Публикувано на в категория: Музика
 

Музикалната икона Анастейша подготвя сборен албум, озаглавен ‘Ultimate Collection’, който ще излезе на 30-ти октомври т.г.

У нас колекцията ще бъде издадена в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

С повече от 30 милиона продадени албума по целия свят, Анастейша е един от най-разпознаваемите и емблематични гласове на съвременната музикална сцена.

Песни като "I’m Outta Love" и "Left Outside Alone" са истински класики в поп музиката.

Колекцията с най-доброто от нейната дискография излиза малко повече от година след премиерата на последния й студиен албум Resurrection.

Албумът влезе в Топ 10 на британската класация (петият проект на певицата в UK Top 10) и за пореден път утвърди звездата като едно от най-големите имена в музиката през последните 2 десетилетия.

Ultimate Collection отбелязва и завръщането на Анастейша в „родния“ й лейбъл - Sony Music, компанията, с която започна световната й кариера. Певицата дебютира през 2000 година с "I’m Outta Love’" който се превърна в тотален хит по целия свят. 

2015-та година отбелязва и голямото завръщане на Анастейша на сцената със световното турне Resurrection World Tour, което включва 80 дати. 

“Чувствам се истински благословена с тази нова страница в живота ми. Безкрайно съм благодарна, че отново работя със Sony, звукозаписната компания, която направи всичко това възможно още от първия ден в кариерата ми. Връщам се 15 години по-късно, аз съм в къщи и не бих могла да бъда по-щастлива”, казва в официално изявление Анастейша.