назад

Втори успех за албум на Jill Scott

Публикувано на в категория: Музика
 

Носителката на GRAMMY певица и авторка на песни Jill Scott за втори пореден път е номер 1 и оглавява класацията на Billboard със скоро издадения си албум “WOMAN“.

Продължението на възторжено приетия “The Light Of Sun” oт 2011, който също достигна №1, получава отлични рецензии от фенове и критици.

ABC News хвалят Jill заради умението й да „отстоява себе си като певицата с един от най-чувствените и земни гласове на R&B сцената днес“, докато Rolling Stone твърдят, че „тя никога не е звучала толкова властно, колкото в петия си албум“. US Weekly казват, че музиката й обогатява духа. Самата Jill описва звученето на албума си като „класически чувствен соул, преплетен с кънтри ритъм“.

Издаден на 24 юли 2015 от Blues Babes Records/Atlantic Records, “WOMAN“ съдържа 16 дълбоки еклектични песни с поетични, привлекателни текстове. Певицата доказва гласовите си възможности с всеки опияняващ тон, който изпълнява. Ако някога някой се е съмнявал, че идващата от Филаделфия Jill е една от най-мощните и видни R&B артисти днес, този албум елиминира всяко съмнение.

В допълнение към оглавяващия класации албум, Jill в момента е хедлайнер на лятно турне из страната, билетите за което са разпродадени. Турнето, състоящо се в театри и амфитеатри в повече от 25 града, постави своето начало на 9 юли в St Louis и ще приключи на 28 август във Phoenix, AZ. Певицата изпълнява нови парчета от “WOMAN“, както и класическите си хитове. Jill впечатлява публиката си, доказвайки, че R&B музиката не е мъртва и отстоява мястото си на фактор в стила.

Вижте изпълнението на най-новия й сингъл в Ню Йорк тук: Put Me Back Together

За Jill Scott:

Носителка на три награди GRAMMY певица и авторка на текстове, Jill Scott е и най-добре продаваща се поетеса, според New York Times, както и всепризната актриса, като това са само част от титлите, отнасящите се за нея. Още преди албумът й “The Light Of Sun”, станал №1 в страната, всестранно развитата Jill Scott започва кариерата си със съвместна работа с музикални икони като The Roots, Will Smith и Common в края на деведесетте. Никога не се е ограничавала само до музика, тя е истински артист, разпростиращ таланта си в литературата, модния дизайн, телевизионни програми и филми, включващи Baggage Claim, Steel Magnolias, The No.1 Ladies Detective Agency, Tyler Perry’s Why Did I Get Married? и Lifetime's Sins of the Mother. През 2002 година, Jill Scott основава Blues Babе – фондация, събрала стотици хиляди долари за подпомагането на студенти от малцинствата, нямащи средства за колеж.

Албумът “WOMAN” на Jill Scott е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. В iTunes записът може да бъде закупен ТУК