назад

Icona Pop пуснаха нов клип

Публикувано на в категория: Музика
 

Шведското дуо Icona Pop направи премиера на официалното видео към чисто новия си сингъл “Emergency”.

Клипът е дело на утвърдения шведски музикален и филмов режисьор Christian Larson и по него работи и модния директор B. Åkerlund.

Следващият месец тройно платиненото и удостоено с редица награди поп дуо ще тръгне на северноамериканско турне, заедно с бандата One Direction. Aino Jawo и Caroline Hjelt, познати като Icona Pop, ще се присъединят към Niall, Liam, Harry и Louis за 23 концерта на стадион в градове като San Francisco, Chicago, Philadelphia, New Jersey, Seattle и много други. 17 от тези спирки ще са част от дългоочакваното турне Honda Civic Tour Presents One Direction On The Road Again. Обиколката започва на 9-ти юли 2015 в Qualcomm Stadium в San Diego, CA. Всички дати от турнето, както и информация за билетите, може да бъде намерена по-долу. 

На 10-ти юли Icona Pop ще пуснат EP-то “Emergency” във всички световни дигитални платформи през Record Company TEN/Big Beat/Atlantic Records. “Emergency” е първата песен на Icona Pop от излизането на дебютния им запис “This Is… Icona Pop”.

“Emergency” вече може да бъде слушана безплатно в Spotify и Soundcloud, а в iTunes може да бъде закупена ТУК. Парчето е налично и в Amazon.

От вчера феновете могат да закупят и дрехите, носени от Icona Pop във видеото към “Emergency”. Облеклото е подбрано от B. Åkerlund, който работи с дизайнерското дуо KTZ, и е налично през WHOYOUARE.

Още новини