назад

Adam Lambert издава трети албум

Публикувано на в категория: Музика
 

Мултиплатиненият певец и автор на песни Adam Lambert ще издаде своя очакван с голямо нетърпение трети студиен албум “The Original High” на 16 юни през Warner Bros. Records.

Записан в Стокхолм, Швеция и Лос Анджелис, Калифорния, и продуциран от Max Martin и Shellback (Katy Perry, Maroon 5, Pink, etc.), “The Original High” се откроява с различно за Lambert звучене и включва съвместни изпълнения с Tove Lo и Brian May от Queen.

Първият сингъл от албума, “Ghost Town”, направи своята радио премиера днес и вече може да бъде закупен от всички дигитални платформи.

Adam ще има няколко участия в различни телевизионни предавания в подкрепа на “The Original High”, като началото ще бъде поставено на 30 април в шоуто на Ellen DeGeneres. Стартирайки от днес, феновете, които поръчат предварително албума през adamofficial.com, ще получат възможността веднага да свалят първия сингъл “Ghost Town”. 

 

“The Original High” Траклист: 

1. Ghost Town

2. The Original High

3. Another Lonely Night

4. Underground

5. There I Said It

6. Rumors (featuring Tove Lo)

7. Evil in the Night

8. Lucy (featuring Brian May)

9. Things I Didn't Say

10. The Light

11. Heavy Fire 

12. After Hours – налично в Deluxe Editions

13. Shame - налично в Deluxe Editions

14. These Boys - налично в Deluxe Editions

 

Албумът “The Original High”, на Adam Lambert ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. В iTunes той може да бъде предварително закупен ТУК  

Още новини