назад

Дженифър Лорънс и Брадли Купър отново заедно във филм

Публикувано на в категория: Кино
 

Дженифър Лорънс и Брадли Купър ще се появят отново заедно на екран.

 

Този път успешният тандем, който гледахме в "Наръчник на оптимиста" и "Американска схема" ще изиграе семейна двойка в лентата “Serena”.

 

Режисьор на филма е датчанката Сузане Биер, носителка на награда „Oscar“ през 2011 г. за чуждоезичен филм (“В един по-добър свят”).

 

“Serena” е базиран на романа на Рон Раш от 2008 г., носещ същото заглавие.

 

Действието на филма се развива през 1929-та година, а сюжетът разказва за младоженците Джордж и Серена Пембертън, които стартират свой бизнес с дървен материал. Бавно и постепенно, те започват да се издигат в индустрията, а Серена доказва че може да работи също толкова добре колкото и мъжете. Сериозните проблеми обаче започват, когато Серена открива, че няма да може да роди така желаното от тях бебе. Нещата се усложняват още повече когато тя решава да намери и убие жената която е родила дете на Джордж много преди сватбата му.Междувременно 24-годишната носителка на наградите „Oscar“ и „Златен глобус“ записа в своята сметка с отличия и рекорд. Героинята й от филма „Игрите на глада“- Катнис Евърдийн беше вписана в книгата със световни рекорди Гинес 2015 като най-печелившата екшън героиня в киното. Това обаче не е първият рекорд на Лорънс. Тя е и най-младата актриса с три номинации за "Oscar". 

Още новини