назад

„На купон преди училище“ с радио N-JOY

Публикувано на в категория: Актуално
 

В края на ваканцията радио N-JOY и Столична община отправиха покана за много емоции и забавление „На купон преди училище“.

 

Големият празник по повод началото на учебната година, по инициатива на радио N-JOY и Столична община, се проведе със съдействието на минерална вода „Банкя“, застрахователна компания Generali.

 

Със събитието в парка отбелязахме и предстоящия празник на София -17 септември.

 

Изпълнения на любими музикални звезди, танци, игри с много награди заредиха предиобеда на 14 септември, неделя, на отворената лятна сцена в Борисовата градина.

 

С много настроение в парка в 11:00 часа започна програмата на събитието. Участие взеха любимите изпълнители - Прея, Ангел и Моисей, Pavell & Venci Venc.

 

Забавлявахме се с открит урок по MTV танци с треньори от Dance Academy и атрактивни танцови хореографии от танцьорите на The Center.

 

„На купон преди училище“ дойдоха и едни от любимите на публиката участници от „Гласът на България“, за да заредят всички присъстващи с още много музикални емоции, малко преди старта на новия сезон по bTV.

 

      

 

 

 

 

За да е истинско забавлението, радио N-JOY въвлече и ученици, и родители в различни предизвикателства и интересни състезания с много награди. Правилата за безопасност на движението бяха акцент в специалните игри на Easy Credit.

 

 

 

На мястото на събитието всички се насладиха на любимите си вкусове Фибела WAVE и си направиха щура снимка, за да участие в забавната игра на Фибела WAVE във Facebook. (Ако се тагнете в специално създадената галерия, ще имате шанса да спечелиш тениска с уникален дизайн).

 

 

 

 

 

Празникът беше подсладен с новите мини бисквити Закуска от „Победа“.


 

 

 

 

 

 

 

Също така всички имаха възможност да опитат  Stone Bread - най-вкусния и здрвословен   хляб, който те зарежда за супер успехи през новата учебна година!