назад

Повече уют и красота у дома с VOTIVE

Публикувано на в категория: Музика
 

Галерията за модерно изкуство представя своя нов проект VOTIVE.BG, който пренася и развива изчистената скандинавска линия в интериора чрез творческите търсения на младата дизайнерка Албена Атанасова.


Галерията има традиции в подкрепата на млади автори и тази нова посока, както като съдържание интериорен дизайн, така и като начин на комуникация онлайн магазин показва, че галерията продължава своите търсения напълно в отговор на пазарните тенденции.


VOTIVE.BG провокира да запалим свещите на живота и да вярваме, че щастието не е посока, а е начин на живот, който да споделяме със света наоколо. Затова предлага богата селекция от декоративни предмети и мебели за дома и градината, които да оказват положително влияние върху нас и заобикалящата ни среда.


VOTIVE.BG представя на българския пазар продукти, проектирани и изработени в скандинавските държави, допълнени със специални винтидж елементи от Азия и Африка. Ръчно направени в комбинация от цветове и материали, в тон с актуалните тенденции.


Онлайн магазинът VOTIVE.BG предлага избор на свещи и фенери, сервизи за хранене, текстил, декоративни елементи и мебели за дома и градината с отличен дизайн, високо качество, достъпни цени и сигурна доставка до дома или офиса.


Лятото приканва да седнем навън в градината, да се насладим на тишината със зашеметяващи фенери, които можем да поръчаме на www.votive.bg и да допълним с още много идеи.


Част от аксесоарите за дома и градината на VOTIVE, ще бъдат изложени в магазин La Vitrine, ул. Шести септември 55A. 


 

*****

Събитието е организирано с подкрепата на Изба Едоардо Миролио. Избата е създадена през 2002 г. в с.Еленово, община Нова Загора. Разполага със собствени лозови масиви, бутиков хотел, предлага и винен туризъм. За своите повече от 51 артикула е получила много награди от български и международни конкурси. За тази година отличията са три златни медала за Соли Инвикто, Кабарне Фран Еленово и Мерло Еленово от изложението Мундос Вини в Германия.