назад

EXIT Adventure постави първи рекорд

Публикувано на в категория: Фестивали
 

Летвата е вдигната високо и от тук нататък посоката е само нагоре!

Само ден преди края на най-ранния си промо период, EXIT постави рекорд с над 100% ръст и над 11 000 закупени билета. Интересът към тазгодишното издание е огромен, а продажбите са разпределени по равно между сръбската, балканската и западноевропейската публики. 

Петнайстото издание на фестивала е със заглавие EXIT Advenure и е с нова концепция – седем дни летни забавления в две държави. Един от най-добрите европейски фестивали ще се проведе между 10 и 13 юли в Петроварадинската крепост в Нови Сад, след което приключението ще продължи със SEA DANCE Festival между 15 и 17 юли на един от най-красивите адриатически плажове - Плаж Яз. 

4-дневният билет за EXIT Festival струва 115 лева, а EXIT Adventure (EXIT + SEA DANCE) ще е на цена от 135 лева. Къмпингът е на цена от 52 лева в Нови Сад и 52 лева на Плаж Яз. 

Още информация за билетите ТУК

Всички желаещи да се възползват от организираните туристически услуги, могат да научат повече на PartyTravel.bg. Пакетите, включващи билети, транспорт и настаняване започват от 199 лева. 

EXIT Adventure идва с горещи юлски нощи, къмпинг под звездите, пътуване с перфектната компания, безброй впечатления и преживявания с хора от цял свят. Още... 

Време е за EXIT ADVENTURE! 

Още новини