назад

Фестивалът ON! Fest ще се проведе от 20 до 22.09

Публикувано на в категория: Фестивали
 

Между 20 и 22 септември 2013 година ще се проведе ON! Fest - единственият по рода си в България и на Балканите фестивал, който събира всички течения на съвременното градско изкуство, забавления, образование, спорт и начин на живот. 

За трети пореден път под мотото „Включи се!“ посетителите ще станат част от тридневен празник, в който няма зрители, а само участници.

След успешното второ издание, в което се включиха над 10 000 души, 2013-а е задължителната следваща стъпка към по-голям мащаб и още по-високо качество и стойност. 

Музика, танци, графити, технологии, видеоигри, фотография, азиатска култура, градски и екстремни спортове отново ще оживеят в тематичните ON! Зони. Всяка една от тях е интерактивна и освен развлекателен характер, програмата включва работилници, открити уроци, дискусии и образователни формати, най-често провеждани от гостуващи чуждестранни и български артисти. 

ON! Fest не само представя новостите и подкрепя създаването на традиции в представянето на качествената градска култура – фестивалът е успешна платформа за комуникация, поле за обмен на идеи и контакти, която стимулира нови сфери на интереси сред младите хора. 

Целта на ON! Fest не е само чистото забавление, а и разширяването на бъдещите творчески и професионални възможности на своите посетители. Затова все по-значима част от програмата са трите събития, които представят развлекателната индустрия в нейния образователен, професионален и бизнес аспект - конференцията за разработка на игри GDS Bulgaria, първата българска музикална борса MusicPRO и предприемаческата конференция Innov8.