назад

В Китен започва лагер за танци на пилон

Публикувано на в категория: Любопитно
 

От 27 юли в Китен започва двуседмичен лагер за всички любителки или начинаещи за танци на пилон, въздушна акробатика, обръч, go-go танци, фитнес и стречинг.

Катерина Москинова, която неведнъж е печелила международни състезания по танци на пилон, ще ръководи първия мащабен летен лагер у нас Dance Camp. Тя ще гостува по покана на Соня Куртева – собственичка на родна школа за танци на пилон.

Двете ще се заемат с нелесната задача да организират тренинга за всички туристки, професионалистки, местни момичета или просто любопитни.

Всички ще имат възможността да се запишат на уроци на Южния плаж, а желаещите могат да получат и своя фотосесия от професионален фотограф. Истинско предизвикателство за лагеруващите ще е и така нареченият Aerial dance – слабо познат танц в България, в който тялото изпълнява вертикална и хоризонтална акробатика във въздуха с помощта на платно.

За да се резервират места за летния лагер още отсега, е достатъчен контакт със Соня Куртева. Тези дни на Южния плаж в Китен ще бъдат монтирани 4 пилона и от събота ще влизат в употреба всеки ден, след залез слънце - от 18,00 до 22,00 часа.