назад

Фестивалът FUNCITY приключва днес

Публикувано на в категория: Фестивали
 

Неусетно дойде краят на най-атрактивния младежки фестивал в България - FUNCITY 2013.

За 7 дни морската ни столица се превърна в най-забавното място, което варненци и гостите на града някога са виждали. Ако все още не сте посетили събитието, не пропускайте да го направите днес. Очакват ви атрактивни състезания по скейтборд, скокове на въздушна възглавница, кънки на рампа.

Дискусията днес е на тема „Предизвикателството „млади“ медийни платформи за динамични млади публики“, а всеки който пожелае, ще може да се включи в изработването на обща картина и приказка чрез методи на сугестопедията и неформалното обучение.

Творческите работилници продължават да работят за посетителите, а на входа на Морската градина ще можете да се включите в уроците по хип-хоп. Те ще са ви нужни, защото само няколко часа по-късно на сцената до Обсерваторията ще се качат Big Sha и Lil Sha, Yorgo & Pavkata, MC 9,8, Nokaut, NRG D & Gerata, Ума и дума, Moshino Showcase, Чукито и Боро, Fengi & Mad Basta. Събитието отново ще подгряват диджеите SKILL, Fengi и D Young.

А какво се случи вчера на FUNCITY 2013 можете да видите тук.

FUNCITY е част от кандидатурата на Варна за Европейска Младежка Столица през 2016 и е организиран от Община Варна, дирекция „Образование, младежки дейности и спорт“ и Сдружение „Варненски младежки фестивал“.

Още новини