назад

Крис Браун ще изключи песен с Риана от новия си диск

Публикувано на в категория: Музика
 

Крис Браун не е включил песен, която записал заедно с Риана, в предстоящия си нов албум. 

Изпълнителят на хита "Fine China" планираше въпросната песен "Put It Up" да попадне в новия му албум "X". Взаимоотношенията между двамата обаче се влошили и Крис решил да извади "Put It Up" от списъка с песни в албума. 

"Шефовете на звукозаписната му компания настояваха песента да фигурира в албума, но Браун не се съгласи. Те все още се надяват да убедят Крис да промени мнението си и за тази цел са готови да му платят повече пари, защото смятат, че песента ще стане хит. Засега обаче нищо не показва, че ще има промяна" - заяви близък до него източник пред сайта HollywoodLife.com. 

Преди раздялата им 24-годишният певец разкри, че работата му с Риана не е съпроводена с никакво усилие. Всичко върви лесно, защото двамата създават музика по един и същ начин. Възможно е за раздялата им да е допринесъл фактът, че неговият работен график не съвпада с нейния.

През март Браун заяви: "Тя е красива. Сега е на турне и графиците ни не ни позволят да бъдем близо един до друг. Всичко обаче е наред. Песента, която записахме заедно, ще бъде включена в моя албум". 

Двамата се срещнаха за пръв път през 2008 г., но през 2009 г. се разделиха, след като той бе признат за виновен по обвиненията за нанасяне на побой над нея. Носят се слухове, че сега той отново излиза с бившата си приятелка Каруече Тран. 


Още новини