назад

За една седмица Варна се превръща в най-забавния град на България

Публикувано на в категория: Фестивали
 

От 1 до 7 юли 2013 ще се състои третото поредно издание на фестивала Funcity.

В продължение на седем дни морската ни столица ще се превърне в арена на музика, танци, спорт, визуални изкуства и занаяти – всичко, което може да вълнува младите хора в България. 

Целта на организаторите от Сдружение „Варненски младежки фестивал“ е да осигури достатъчно вдъхновяващи събития, които да стимулират младежкото творчество и изява, както и да провокират настроението на посетителите с алтернативни форми на развлечение. 

Funcity подкрепя и насърчава младежката култура, както и осигурява сцена и възможност за изява на всички, които имат интерес към изкуството, спорта, неформалното образование. 


Всеки, който се намира във Варна по това време, ще може да се забавлява от сутрин до вечер на фона на музиката на десетки банди, да наблюдава атрактивни танцови битки, да се опита да пребори един от най-добрите шампиони по джаги и дори да помогне в изработката на групова инсталация от отпадъци.


Окончателната програма и локациите на фестивала, който ще намери масто през първата седмица на юли, ще бъдат оповестени съвсем скоро.