назад

will.i.am призовава към по-екологичен живот с нов проект

Публикувано на в категория: Еко
 

will.i.am и най-известната компания в света за производство на газирани напитки обединяват усилия в общ еко проект.

С EKOCYCLE™ фронтменът на Black Eyed Peas и компания ще окуражават всички жители на планетата към по-екологично насочено съзнание. За целта ще бъдат пуснати специални вдъхновяващи проекти за бита, изградени максимално от рециклирани материали.

„Чрез EKOCYCLE™ моята мисия е да образовам и вдъхновя потребителите по света за нови решения, с които да опазят околната среда. След като създадем атрактивни продукти, изградени от рециклирани материали, всеки ще може да изиграе своята важна роля в намаляване на употребата на нови природни източници. В Coca-Cola споделят моето мнение, затова ще работим заедно с организации от цял свят. Така ще убедим хората в значимостта на рециклирането”, ентусиазиран е will.i.am.

„Заедно с will.i.am и с подкрепата на още световноизвестни компании ще създадем продукти, които всеки ще иска да има – така ще промотираме рециклирането по уникален начин. Днешното поколение от млади хора представлява движеща сила и сред целите на EKOCYCLE™ е да бъде техен помощник и приятел по пътя към едно ново глобално движение – това за изграждането на неизчерпаема околна среда”, споделя Bea Perez, Вицепрезидент и главен отговорник по устойчивост на Coca-Cola.

Сред спонсорите на проекта се отличава нашумелият бранд Beats by Dr.Dre – нищо чудно, ако скоро излязат нов вид hi-fi слушалки, създадени от преработени суровини.

След като се замислите изхвърлихте ли днес боклука си на точното място, чуйте новия хит на will.i.am с участието на Eva Simons – „This Is Love”. Нека обичаме планетата си!

 

Още новини