назад

Lenny Kravitz издава луксозна версия на Mama Said

Публикувано на в категория: Музика
 

Lenny Kravitz пуска луксозно издание на Mama Said по случай 21-годишнината на албума. 

През 1991 г. значителна част от света вече е омагьосана от чара на Lenny Kravitz и психеделичния му рок, сипещ се от дебюта му през 1989 г., наречен Let Love Rule. През 1991 Kravitz издава втория си, основополагащ албум Mama Said - колекция, с която слушателят се отправя на музикално пътешествие, изпълнено с брутално откровени признания за любов, неуспехи, надежда, спиритуализъм и примирение. Настоящото ново издание включва и седемте сингъла от продукцията, сред които класики като “Always On The Run” и “It Ain’t Over Til It’s Over”. 

Луксозната версия на тази емблематична продукция включва и неиздавани досега недовършени песни, предвидени да влязат в оригиналното издание на Mama Said, както и домашни демо записи от късната ера на Let Love Rule, които впоследствие влизат във втория проект на Lenny Kravitz. Други като “Riding On The Wings Of My Lord” и “Framed, Lying, Crying” въобще не са издадени...до настоящия момент. Делукс версията от 2012 г. съдържа и 12” ремикс на “It Ain’t Over Til It’s Over”, който не е излизал досега и неиздавано лайв ЕP с пет песни, записано в Ротердам по време на турнето в подкрепа на Mama Said. Официални лайв и студийни би-сайдс сингли също са включени в съвременното издание на този епичен класически албум. 

Новата луксозна версия на Mama Said на Lenny Kravitz излиза този месец, а самия Lenny Kravitz ще видим на живо в София, на 30 септември в Арена Армеец. 

Още новини