назад

Red Hot Chili Peppers пускат 18 неиздавани досега песни

Публикувано на в категория: Музика
 

Red Hot Chili Peppers пускат 18 неиздавани досега песни през следващите шест месеца. 

Парчетата, които са от звукозаписните сесии на актуалния им албум “I’m With You”, ще бъдат достъпни дигитално и на седеминчови винили.

Red Hot Chili Peppers обявиха, че ще разкрият 18 неиздавани по-рано парчета от звукозаписните сесиите на последния си албум “I’m With You”. Всяка от песните ще бъде достъпна навсякъде по света както в дигитален формат, така и на седеминчов винил. 

Първата двойка – “Strange Man” на А-страна и “Long Progression” на Б-страна – ще бъде издадена на 14 август 2012, втората – с песните “Magpies” и “Victorian Machinery”, ще излезе на 11 септември 2012, а третата двойка – “Never Is A Long Time” и “Love Of Your Life” – ще се появи на 2 октомври 2012. 

Четвъртата, петата и шестата двойка, на които не се съобщават заглавията на песните, ще бъдат издадени съответно на 6 ноември, 4 декември и 18 декември 2012 година. Последните три плочи ще се появят в началото на 2013 година. 

Всяко от деветте седеминчови издания ще могат да бъдат комбинирани от феновете, като по този начин ще се създаде едно по-голямо произведение. 

“Да откриеш песни, които да си подхождат с други, е специална задача, която изисква точните хора… и точните песни”, казва китаристът на RHCP, Josh Klinghoffer. Някои песни някои звучат по-добре заедно с други, а останалите се нуждаят от повече внимание и допълнителна грижа. Това са именно такива парчета”. 

Всяка от деветте седеминчови плочи ще включва артуърк от Kelsey Brookes (http://www.kelseybrookes.com/). Добре документираните основи в микробиологията, сърф културата и фолк изкуството, които има зад гърба си артиста и които ясно личат от творчеството му, са пречупени през призмата на крещящи цветове, дръзки образи и вечни мотиви. Негови творби са се появявали в безброй шоута на групи, арт изложения и списания като “GQ”, “Modern Painters”, “Juxtapoz”, “Beautiful Decay” и “Dazed & Confused”. 

В момента Red Hot Chili Peppers са на световно турне в подкрепа на актуалния си албум “I’m With You” и свирят в напълно разпродадени зали по цял свят. На 1-ви септември ги очакваме и в София, когато култовата банда ще изнесе първото си шоу у нас. 

Албумът “I’m With You” на Red Hot Chili Peppers е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.