назад

bTV Lady обявява уникален фотоконкурс и раздава атрактивни награди

Публикувано на в категория: Музика
 

В най-женския месец от годината – март - bTV Lady кани всички дами да се почувстват неотразими.

От 8 до 15 март дамската телевизия в семейството на bTV Media Group организира фотоконкурс, който освен неповторимо изживяване, ще донесе на някои от участничките и страхотни награди. 

Желаещите да се включат в него могат да посетят Сердика Център София, където за тях ще се погрижат професионални гримьори или стилисти. След това дамите ще бъдат фотографирани на специална фото стена с визията на пеперудата – символът на bTV Lady, а техните снимки ще бъдат публикувани на следващия ден на сайта www.btvlady.bg.

Петте участнички, събрали най-висок рейтинг от потребителите в сайта, ще спечелят 5 уникални бижута с розова кристална пеперуда, както и други атрактивни награди. 

Специален гост на събитието ще бъде лицето и гласът на bTV Lady – Елена Петрова. На 9 март, петък, между 18 и 19:30 часа почитателките й ще могат да се срещнат и снимат с нея за спомен. 

Дамите, които нямат възможност да посетят търговския център, също могат да се включат във фотоконкурса. От 8 до 15 март те могат да изпратят своя снимка на game@btv.bg, като задължителното условие е да бъдат облечени в рокля с някой от цветовете на bTV Lady – лилав, розов или зелен.