назад

Лейди Гага иска бебе в рамките на година

Публикувано на в категория: Музика
 

Лейди Гага вече иска да създаде свое семейство.

Звездата имала желание да стане майка в рамките на следващата година. 25-годишната изпълнителка на хита “Born This Way” е решила, че вече иска да се отдаде на семеен живот с партньора си – актьора от „Дневниците на вампира” Тайлър Кини.

Приближен на двойката твърди: „Тя вече си записва бебешки имена и е убедена, че децата им ще бъдат много красиви, защото Тайлър е красавец.

Тя иска всичко с него – любов, брак, семейство, но на преден план е сложила идеята да стане майка, а едва след това ще мислят за другото”.

30-годишният актьор, който се запозна с изпълнителката, докато се снима във видеото към песента й “You and I”, също бил въодушевен от идеята.

Щастливата двойка пътувала до родния град на Тайлър – Ланкастър, Пенсилвания, където разкрили намеренията си пред семейството му.

Медиите отвъд океана цитират леля му Катрин Ло да казва: „Няма никакво съмнение, че двамата се обичат. Сега всички се запознахме с нея и също я обичаме. Те са страхотна двойка”.

Лелята е очарована и от факта, че реалната Лейди Гага е много възпитана, сладка, нормална и здрава личност и няма нищо общо със сценичния си образ.

Още новини