назад

Песните на Риана с Крис Браун не били с цел "шок"

Публикувано на в категория: Актуално
 

Риана не е записала песните с Крис Браун за да „шокира“ публиката, твърди близка нейна приятелка.

Сп. More! съобщи, че певицата може и да е разбунила духовете с решението си да пее отново с мъжа, който я преби преди три години, но то не е било преднамерено.

След като Риана и Браун прекараха заедно Свети Валентин, се зародиха съмнения, че двамата са възобновили романтичната си връзка. Миналия месец те записаха ремикси на песните си - Браун пя за парчето на Риана “Birthday Cake”, а тя се включи в неговото “Turn Up the Music”.

Според източника певицата е записала песните с Браун не за да шокира, а за да припомни на света, че въпреки стореното, той вече е „изплатил“ дълга си и има право да продължи напред с кариерата си, защото е много талантлив певец. Не бива един лош момент от живота му, да го определя какъв ще е завинаги.

Приятелката на Риана добавя, че певицата е говорила с ментора си Jay-Z и с редица други свои приятели, които са я посъветвали да се премести в Лондон.

Колкото до двойката източникът казва: „От една страна съм сигурна, че тя иска Крис отново, но от друга трябва да осъзнае, че е модел за подражание на много млади момичета и не може да се събере отново с мъж, който я е пребил“.

Chris Brown Ft Rihanna - ' Turn Up the Music ' (Remix - Audio)

Rihanna feat. Chris Brown - Birthday Cake (Remix - Audio)