назад

Хитът “Good Feeling” на Flo Rida влезе в Top 10 на класацията Hot 100 на Billboard!

Публикувано на в категория: Музика
 

След като прекара 5 седмици в класацията Hot 100 на Billboard, хит сингълът “Good Feeling” от предстоящия албум на Flo Rida – “Only One Rida (Part 2)” – скочи от №12 до № 8 и така влезе в Top 10 на най-големите хитове. По данните на Billboard “Good Feeling” е едно от парчетата с най-висока ротация към момента.

“Good Feeling” е шестият сингъл на рапъра от Флорида, който достига до Top 10 на престижната класация за най-горещите хитове. Парчето е със семпъл от песен от 1962-ра година – “Something’s Got a Hold on Me” на известната певица Etta James, която пее за любовта, докато Flo Rida възпява „хубавото чувство”, което животът просто ни дава. Оригиналът е стигнал до №37 в Hot 100 и сега, почти 50 години по-късно, Flo Rida успява да постави зарибяващата мелодията доста по-близо до върха на класацията.

 

“Good Feeling” върви нагоре и в чарта за радио песни на Billboard и постига страхотни успехи в класацията за дигитални песни. Не е изненадващо за изпълнител като Flo Rida, чиято нова музика редовно завладява интернет пространството, че новото му парче вече е под №4 в класацията Digital Songs!

Клипът към сингъла “Good Feeling” достигна над 5,5 млн. преглеждания в официалния канал на Flo Rida в YouTube – и то само 2 седмици след като беше публикуван!

 

 

Още новини