назад

Ново видео на Лени Кравиц

Публикувано на в категория: Музика
 

Както музиката в дългоочаквания нов албум на Лени Кравиц – “Black and White America” – е вдъхновена от фънк и соул сцената на 60-те и 70-те години на миналия век, така и новият клип към пилотния сингъл “Stand” е изцяло в стилистиката на това време.

Във видеото Лени играе ролите на барабаниста и вокала на измислена за клипа група, която свири по време на телевизионно шоу, озаглавено “Run For Your Money”. Клипът е в стила на известната телевизионна игра “Let’s Make a Deal”, a четирикратният носител на Грами изпълнява и ролята на „лошия”, появявайки се като водещ на предаването и измамник.

Със своите три различни и доста забавни герои Лени Кравиц ни изпраща обратно в 70-те години, използвайки чувство за хумор, комични актьорски способности и закачлив разказвателен подход – всичко това под звуците на позитивното и окуражаващо парче “Stand”. Това е Лени Кравиц такъв, какъвто не сме го виждали досега. 

Клипът към “Stand” представя артиста в нов за него стил и така ни показва добрите актьорски способности на певеца. Лени неотдавна участва в номинирания за Оскар филм “Precious”, а сега му предстои и да се представи в ролята на Cinna във филмовата адаптация на “The Hunger Games” на американската авторка Suzanne Collins.

Преди това ще имаме възможността да чуем дългоочаквания му нов албум “Black and White America”, който излиза на 22-ри август през новия за Лени Кравиц лейбъл Roadrunner Records. 

Новият албум на Лени Кравиц – “Black and White America” – ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. 

За повече информация, посетете обновения сайт: www.lennykravitz.com 

Още новини