назад

Tri-O-Five представиха младия талант, с когото ще участват на фествала EXIT

Публикувано на в категория: Музика
 

Екслузивно в ефира на колегите от Jazz FM музикантите от Tri-O-Five представиха младия талант, който ще се присъедини към групата за участието й на фестивала EXIT в Нови Сад, Сърбия.

В интервю на Светослав Николов за ефира на Jazz FМ Tri-O-Five обявиха, че изборът им се спира на Божидар Василев, който ги е впечатлил с авторската си музика.

Той е тромбонист, завършил  НМУ „Л. Пипков”. В момента свири във фънк бандата Southwick. Свири още в Брас Асоциация с ръководител Ангел Заберски и във Вили Брас Бенд. Ученик е на Велислав Стоянов и е завършил майсторски клас при Глен Ферис и Милчо Левиев. Има много награди от конкурси за солово свирене на класическа музика. 

Тri-O-Five ще запишат своя следващ сингъл с участието на Божидар Васлев. В неговото първо интервю с групата за ефира на Jazz FM той сподели, че все още е в еуфория от това, че е оценен по този начин. 

Божидар Василев ще стане част от магията на EXIT Festival  в Сърбия, като се качи заедно с Tri-O-Five на сцената, на която тази година ще участват и Pulp, Arcade Fire, Portishead, Grinderman, Underworld, Beirut, Hadouken! , Fedde Le Grand, Joris Voorn, Tiga, Joachim, Garraud, James Zabiela  Gramophonedzie, Magnetic Man, Carl Craig, Marco Carola, DJ Sneak, Tini и др. 

Младата джаз груув фънк банда Tri-O-Five е първата  потвърдена група от България, която ще свири на EXIT Fest 2011. 

За повече информация посетете www.jazzfmbg.com.

Още новини