назад

Очаква се грандиозно шоу на тазгодишния EXIT

Публикувано на в категория: Музика
 

Както всяка година, в продължение на четири дни през юли, на 20 сцени, фестивалът Exit ще бъде домакин на над 600 изпълнители от целия свят и по последни данни ще има посетители от над 46 страни, от Сингапур до Тайланд, от Нова Зеландия до Южна Африка, Гватемала и Мексико.

Това, което ги очаква на фестивала е съчетание от мейнстрийм и независима сцена, както и изобилие от субкултурни направления в музиката, добре познатото традиционно гостоприемство на жителите на Нови Сад и океан от развлечения, които сме подготвили за нашите посетители.

За радост на всички фенове на 3D ефектите, за първи път в Сърбия, направо от Гластънбъри идва 3D disco! Сцената Suba Stage Igloo, подкрепена от Туборг за първи път ще ви предложи едно парти, за което само сте мечтали, съчетавайки 3D панорамен ефект в купола с музика, която ще ви даде едно уникално аудио и визуално преживяване! Silent Disco ти харесва? Е, това ще ти хареса още повече, тъй като е още по-забавно и щуро, ще се насладите на сцени от подводния свят и огъня на горещ диско клуб, със стени, които буквално ще оживеят, танцувайки с вас в юлските нощи. Всяка вечер, специален гост на 3D купола ще бъде британският визуален артист NOVAK 3D Disco, който ще преобрази Suba сцената в "3D Disco 360TM", давайки на публиката шанс да си сложи 3D очила и да се насладите на този уникален спектакъл!

И тази година сме твърдо убедени, че ще има опашки пред една от най-популярните шатри на фестивала, Converse Silent Disco! Това, което изглежда като куп oглупели хора, които танцуват и дивеят без музика, която да се чува отвън, е всъщност парти, което се случва на две различни честоти, на които посетителите могат да настроят телефоните които ще получат, когато влязат. Silent Disco е неизменна част от забавленията на всички големи фестивали по света, и е кристално ясно защо: някои от най-добрите моменти на фестивала се случват точно тук!

Новост тази година със сигурност е зип-линията, двадесет секунди на пълна свобода, докато летиш надолу по опънат кабел! Той е необходим за придвижване сред джунгли и трудно достъпни места, спечелил сърцата на младите хора по целия свят. Направете пауза между два фестивални концерта и се спуснете по кабела, докато приятелите ти те аплодират от долу.

За любителите на екстремни спортове Аеро клубът на Нови Сад е подготвил цял куп от необичайни занимания, на разположение на гостите на фестивала. Ако искате да видите фестивала от небето, можете да се насладите на един панорамен поглед от самолет - панорамен полет - Нови Сад и Петроварадинската крепост от 350 метра. За най-смелите, щя има и скок в тандем! Прави се от 3000 метра със скорост от 200 kph. Удоволствието от свободното падане трае 40 секунди, след което летите бавно надолу за около пет минути с отворен парашут, насочвайки го сами, ако желаете, с помощта на тандем-инструктор. Кой се осмелява?

Dance Arena също ще ви предложи най-доброто парти до сега. Освен акробати, танцьори, всекидневни костюмни партита , специални ефекти, конфети и всички неща, с които са свикнали гостите на най-добрите дискотеки в света, Dance Arena представя 3D прожекции и напълно щури димни партита. Подготовете си и мишите уши, защото четвъртък ще бъде посветен на Deadmau5, които са подготвили едно страшничко парти за вас, защото, когато котката я няма ...:)

И това е само началото ... започнете да се подготвяте за Exit 2011!    

БИЛЕТИ НА ПРОМО ЦЕНА ЗА ФЕСТИВАЛА МОГАТ ДА БЪДАТ КУПЕНИ ОТ БЪЛГАРИЯ ДО 30 ЮНИ! 

Тези от Вас, които имат желание да посетят Нови Сад и да се насладят на изпълненията на своите любими банди (Jamiroquai, House Of Pain, Arcade Fire, Pulp, Portishead, Bad Religion, Grinderman, MIA, Editors, Beirut, Libach и много други) насред Петроварадинската крепост, трябва да побързат, тъй като билетите в България са в продажба до 1 Юли включително (касата ще затвори на 01.07 в 00.00 ч). След този ден, билети могат да бъдат закупени единствено в Сърбия и то на по-високата стандартна цена. От втори юли цената на билетите, които могат да се купят от официалния сайт на фестивала ще бъде 230 лева. Всички, които са оставили купуването на билет за EXIT за последния момент трябва да побързат и да поръчат билетите си онлайн през сайта на ticketpro.bg или през касите на билетопродавача.  

Всички, които желаят да станат част от Exit festival 2011 могат да поръчат своите билети в мрежата за продажба на Ticket Pro или онлайн на: www.ticketpro.bg

За повече инфо за Exit:

www.exitfest.org

Билетите ще могат да бъдат закупени от:

• ОНЛАЙН НА АДРЕС WWW.TICKETPRO.BG

• КАСИТЕ НА ТИКЕТПРО БЪЛГАРИЯ И НЕГОВИТЕ ПАРТНЬОРИ 

КАКТО И В МАГАЗИНИТЕ:

СОФИЯ - ВИЖЪН, ЕВРОТУРС, КНИЖАРНИЦА „СЕЛЕКТ”, МУЗИКАЛЕН МАГАЗИН „ЯКО”, БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР „TICKET HOUSE”

ПЛОВДИВ - МЮЗИК ЦЕНТЪР, РОК ШОП

БУРГАС - САУНД ГАРДЪН

ВЕЛИКО ТЪРНОВО – МЕДУЗА

ПЛЕВЕН – МУЗИКАЛЕН МАГАЗИН „РУЛИ”

ВАРНА – ОЗЗ МЮЗИК

*На концертише няма да се допускат лица под въздействието на алкохол или наркотични вещества

 

Още новини