назад

Зеленото приключение на Инспектор N-JOY

Продължителност - -
Зеленото приключение на Инспектор N-JOY

Тази пролет радио N-JOY и Столична община те предизвикват - мисли чисто, бъди еко!

Тази пролет радио N-JOY и Столична община те предизвикват!

Включи се в Зеленото приключение на Инспектор N-JOY!  

Научи как да намалиш хранителните си отпадъци, къде да изхвърляш разделно ненужните си вещи и с какво и как да помогнеш за по-чист и зелен град.  

Зеленото приключение на Инспектор N-JOY пътува на борда на електромобил – за здравословен живот без въглеродни емисии!  В партньорство с Елдрайв.

Мисли чисто, бъди еко, включи се с нас! Защото Зеленият град зависи от всеки един от нас!


                          

Отговори на седмичния въпрос в играта и може да спечелиш страхотна награда - уикенд в Парк-хотел "Олимп" - Велинград!

Въпрос за периода 21 - 25 май:

Какво количество едрогабаритни отпадъци подлежат на повторна употреба или рециклиране?

а/ около 80%

б/ около 30%

в/ около 10%

Изпрати отговора си на имейл olymp@njoy.bg, заедно със своето име и телефонен номер за връзка.

Парк-хотел енд СПА "Олимп" - Велинград е прекрасно кътче от рая за отмора и забавление! Наслади се на вкусовете и ароматите на Родопите с чисти био храни и напитки, приготвени с внимание и грижа. Зарадвай сетивата си с релаксиращи и възстановяващи СПА процедури! Хотелът разполага и със зарядна колонка за твоя електоравтомобил. А за целогодишния ти комфорт и релакс работят вътрешен и външен басейн с минерална вода. Почувствай се като боговете в Парк-хотел „Олимп“, Велинград!  Повече за хотела може да откриете в официалния сайт ТУК или Facebooк страницата ТУК.

В жребия за наградата участват всички верни отговори получени в периода, посочен над въпроса по-горе. Всеки участник се включва еднократно в седмичния жребий. Наградите се теглят всеки понеделник, малко преди 10 ч. в Шоуто на Инспектор N-JOY. Имената на печелившите се обявяват в ефир и те получават лично обаждане на телефонния номер, оставен за връзка в имейла, с който са участвали в рамките на 30 дни след края на играта (06.08.2018 г.) Всички парични или предметни награди на стойност над 30 лева подлежат на данъчно облагане, спрямо законите на страната.


 

Освежи тялото си и се приготви за предстоящите горещи дни! Заяви желанието си да спечелиш продукт от AboPharma на имейл igra@njoy.bg, като напишеш кодова дума ZDRAVE в заглавието на имейла (subject), своето име и телефонен номер за връзка. Печелившите се теглят всеки делничен ден между 17 и 18 ч. в ефира на радио N-JOY.

 


 

Хранителна добавка L-Карнитин от AboPharma:  L-карнитинът допринася за превръщането на мазнините в енергия и за намаляване на телесното тегло. Повишава умствената и физическа работоспособност. Спомага за подобряване обмяната на веществата. Повече за продукта ТУК.

Течен КСАНАДРЕН от AboPharma - натурален продукт с тройно действие - дренаж, детоксикация и отслабване. Mощен естествен продукт за прочистване на тялото от задържаните течности и токсини. КСАНАДРЕН - преди всяка диета! Повече за продукта ТУК.

Ксанадрен плюс-30 табл. от AboPharma - хранителна добавка със специален състав, който спомага за естественото отвеждане на излишната вода от организма и за поддържане на оптимално телесно тегло, като осигурява благоприятни условия за отстраняване на токсичните продукти на метаболизма. Повече за продукта ТУК

 

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ИГРАТА „ЗЕЛЕНОТО ПРИКЛЮЧЕНИЕ НА ИНСПЕКТОР N-JOY”